• Video


Off With Their Heads finns med på Hardcore Superstars nya album HCSS, som släpps den 22 april via Gain Music Entertainment.

Låtlista HCSS:
1. Don’t Mean Shit
2. Party ’Til I’m Gone
3. The Cemetery
4. Off With Their Heads
5. Fly
6. The Ocean
7. Touch The Sky
8. Growing Old
9. Glue
10. Messed Up For Sure