• Video


Den nya versionen av Stone Temple Pilots med Linkin Park’s Chester Bennington har släppt en lyric video till Black Heart. Låten finns med på bandets nyaEP, High Rise, som släpps den 8 oktober via 13Star Records.

Bandets basist Robert DeLeo kommenterar varför bandet tog in Bennington på sång efter att ha sparkat Scott Weiland, ”It was a quality-of-life decision and that really what it’s about. That’s where we wanted to be. Chester is a person that’s really surrounded by good fortune and that’s something you want to be around. It’s no longer three guys in a room, trying to make a record or trying to get a tour together — it’s four guys in a room.”

Låtlista High Rise:
1. Out Of Time
2. Black Heart
3. Same On The Inside
4. Cry Cry
5. Tomorrow