• Video


Shine In The Dark finns med på Stratovarius nya album Eternal som släpps 11 september via earMUSIC.

Låtlista Eternal:
1. My Eternal Dream
2. Shine In The Dark
3. Rise Above It
4. Lost Without A Trace
5. Feeding The Fire
6. In My Line Of Work
7. Man In The Mirror
8. Few Are Those
9. Fire In Your Eyes
10. Lost Saga