• Arrangör

Efter succé och publikrekord på Ericsson Globe (och 28 andra arenor runt om i Europa) återvänder nu ett av världens största band Metallica till Sverige – och Ullevi i Göteborg. Den 9 juli kommer Metallica och Worldwired Tour till Sverige. Biljetter släpps fredag 28 september kl. 10.00 – och som vid tidigare biljettsläpp så medföljer ett exemplar (fysiskt eller digitalt) av albumet Hardwired… To Self-Destruct!

Support på hela turnén blir den nordiska kombinationen Ghost och Bokassa!

Hela 29 arenor såg sina publikrekord slås när Metallica tog sin Worldwired Tour till inomhusarenor runt om i Europa. Nu är det dags för utomhusarenor, parker och till och med ett slott. Den 1 maj startar turnén på Estadio Restelo i Lissabon och i Norden kommer bandet till Ullevi i Göteborg, Parken i Köpenhamn, Granåsen i Trondheim och Kantolan Tapahtumapuisto i Hämeenlinna (Tavastehus). De två sistnämnda besöks av Metallica för allra första gången.

9 juli 2019 har alla förutsättningar för att bli en historisk dag på Ullevi. Ett av världens främsta band genom tiderna – mitt under svensk högsommar. Att Ghost och Bokassa följer med som support blir bara en fantastisk bonus!

Vi ses på Ullevi!

FÖRKÖP
SAS Eurobonus-medlemmar har tillgång till förköpsbiljetter före det ordinarie biljettsläppet med start 26 september kl. 09.00 till och med 27 september kl. 09.00 via sasmembersonly.se

American Express Kortmedlemmar har tillgång till förköpsbiljetter före det ordinarie biljettsläppet med start 26 september kl 09.00 till och med den 28 september kl 09.00. Biljetterna bokas via americanexpresstickets.se.

Datum 2019
9/7 – Ullevi, Göteborg

Biljetter
Biljetter släpps 28 september kl. 10.00 via LiveNation.se