Missa inte den tredje och sista delfinalen av sveriges hårdaste musiktävling Released Live & Unsigned imorgon, lördagen den 24 november, platsen är Parken i Göteborg. Dörrarna öppnas kl. 19.00 och hela evenemanget kostar 80kr.

De tävlande banden är:
dEMOTIONAL
With both feet on the ground and with the will of a horny bull on steroids, dEMOTIONAL are going to rock the metal stages around the world… or f*¤#ing die trying!
Facebook

The Last Band
Bandet lirar tung, smutsig ångvälts-rock. Med en helt ny EP ute finns det inget som bromsar dom. Det är live de smäller, och det smäller bra!
Facebook

Scandinavian Hateland
Bildat 2010, första giget 2011 Fokus på ett fett gig snarare än en fet demo som inte går att framföra live. Äkthet är ett ledord. Allt i studio ska gå att göra live. Det här är Scandinavian Hateland!
Facebook

Meadows End
Meadows End spelar symfonisk metal, härstammar från Örnsköldsvik och består av 6 viril gamla gubbar med försmak för att headbanga. 2010 släppte bandet sin första fullängdare, Ode To Quietus, och de arbetar nu på materialet för uppföljaren.
Facebook

Headliner är inga mindre än Adept.

Finalen hålls i Stockholm den 21 december och vinsten består av en spelning på både Sweden Rock Festival och Metaltown 2013. Utöver detta trycks även en singel upp i 18.000 exemplar, som kommer distribueras tillsammans med Sweden Rock Magazine.

Hittills klara band till finalen är:
The Drake Equation (Stockholm)
Imminence (Malmö)http://youtu.be/SnGPSh-zzBw