Brands For Fans Sweden AB

Motörhead Sacrifice Shiraz Bag-in-Box 

motörhead

Motörhead drar upp volymen till 11 och släpper den 1 februari Sacrifice Shiraz Bag-In-Box. Detta är världens första boxvin i rock-segmentet där själva lådan dessutom är utformad som en gitarrförstärkare. En ikonisk förpackning från ”världens mest högljudda band” som definitivt förtjänar sin plats i vinhyllan eller vid middagsbordet.

Att tappa upp sitt vin direkt ur en gitarrförstärkare är en dröm som nu blir sann för alla vinälskande hårdrockare.

”Som de flesta redan vet är vinet riktigt gott och som nu dessutom förpackats i världens coolaste förpackning! Kan man pryda sitt hårdrocksbord med något bättre? Nej, jag skulle inte tro det,” säger Mikkey Dee, trummis i Motörhead.

Motörhead är först i världen med att lansera ett hårdrocksvin i box och revolutionerar återigen marknaden för viner. En vinbox av detta slag är inget du vill gömma under bordet. Motörhead Sacrifice Shiraz Bag-in-Box är ett självklart val för varje hårdrocksparty och middag.

”Cirka 60 procent av allt vin som konsumeras i Sverige är på Bag-in-Box, vilket gör Sverige till världens främsta konsument av vin på box. Självklart vill vi ge även rock fansen möjlighet att alternera mellan olika förpackningstyper,” säger Yvonne Wener på Brands For Fans.

Den unika lådan finns i Systembolagets beställningssortiment och beställs via Systembolaget med en leveranstid på 3-8 dagar till butik.

För fans i Europa kan boxen beställas via www.motorhead-drinks-shop.com med leveranstid på 5-8 dagar.

Motörhead Sacrifice Shiraz Bag-in-Box är gjort på samma druva som redan blivit en succé bland fansen. Precis som vinet på flaska kommer Motörhead Sacrifice Shiraz från Australien och har en djup röd färg med aromer av björnbär och svarta vinbär. Det är ett mycket smakrikt vin med bra kryddighet vilket har visat sig passa både Motörheads fans och andra som vill ha ett vin med attityd och unik avsändare.

Om Motörhead Sacrifice Shiraz Bag-in-Box
Genom agenten Beverages Per Minute fick Brands For Fans, som är specialiserade på att lansera vin öl och andra drycker från bland annat artister, uppdraget att lansera Motörhead Sacrifice Shiraz bag-In-Box.

Namn: Motörhead Sacrifice Shiraz
Artikelnummer: 78666-08
Årgång: 2012
Druva: 100 % Shiraz
Ursprung: South Eastern Australien
Pris: 329 kronor per box

Om Motörhead
Grammy-Award vinnarna Motörhead består av Lemmy Kilmister (bas och sång), Phil Campbell (gitarr) och Mikkey Dee (trummor). Bandet bildades 1975 och har släppt 21 studioalbum. Bandets senaste album The Wörld Is Yours kom i februari 2011.
För mer info: www.imotorhead.com

Motörheads drycker
Motörhead Sacrifice Shiraz Bag-in-Box: 78666-08
Motörhead Shiraz (flaska) Varunr: 6318
Motörhead Bastards Lager Öl Varunr: 1234
Motörhead Rosé Varunr: 70700
Motörhead Vödka Varunr: 11
Läs mer på: www.imotorhead.com

 

 

Brands For Fans är en importör och distributör specialiserad på att lansera vin och dryck från band, artister och andra starka varumärken. I Brands For Fans finns ett passionerat intresse för musik, populärkultur, stor erfarenhet av vin- och spritbranschen och av att arbeta med starka varumärken. Brands For Fans är dessutom specialiserade på viral och digital marknadsföring, produkt och konceptutveckling samt planering och genomförande av evenemang.

Motörhead Sacrifice Shiraz Systembolaget   Motörhead Drinks   Motörheads Officiella Dryckes shop  Brands For Fans hemsida   Brands For Fans Facebooksida   Brands For Fans Twitter   Länk till låten Sacrifice.. Mikkey_Dee_Sacrifice_Shiraz_standing_highresolFotograf/Källa Access:Linus Pettersson. Se Linus live-bilder här: accessrock.se/foto/stockholm/linus