”Han slog mig mest på huvudet men överallt annars på kroppen också, och höll på med sina knivar. Han hade en stor ryggsäck med sig och en blå täckjacka och han hade sådan här jättelång, jag tror det heter filékniv, en sådan här med smalt blad”, säger mamman i förhör.

Den misshandel musikern nu står åtalad för ska ha ägt rum i april förra året. Enligt mamman ska han bland annat ha misshandlat henne med nävarna och med kniv.

Nu står han alltså åtalad för flera nya brott: misshandel, olaga hot, överträdelse av kontaktförbund samt brott mot knivlagen. De två första brotten har enligt polisen begåtts mot hans mamma, som i förhör berättat att hon blivit utsatt för våld i flera år:

”NN berättar om att XX har tänt eld på henne och tvingat henne att stå utanför dörren i bara underkläderna”.

Hon hävdar också att hennes son har stulit pengar från henne som används till narkotika samt konstaterar att sonen är ”sjuk”.

Han står även åtalad för att ha brutit mot ett kontaktförbud gällande hans ex-flickvän samt brott mot knivlagen. Musikern nekar till brott.

Musikern, som har spelat i flera black metal-band, har inte bara ett ockult intresse utan också ett digert brottsregister. Mannen, som förekommer 40 gånger i belastningsregistret, är bland annat dömd för narkotikabrott, misshandel i samband med en fest efter en festivalkonsert, våldsamt motstånd och urkundsförfalskning.

Källa: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/black-metal-musiker-atalas-hotade-sin-mamma-med-filekniv

https://www.flashback.org/t3144358p1

Få saker skriker ändå übermensch som att hota sin mamma, få saker visar upp någons överhet som att slå kvinnor och barn, att använda kniv dessutom, framförallt när man sedan inte vågar stå för det. 

Det är alltså för att sätta eld på sin mamma som man ”summon the Ancient Dragon of Chaos”? 

Alla vet ju att det var genom att spöa barn som vikingarna segrade. Det är inom hemmets trygga väggar, där man kan göra vad som helst utan att behöva stå för det, man befäster sin världsdominans. Så otroligt tufft att spöa människor som inte kan göra mycket för att försvara sig. 

Få saker talar för den sataniska inre styrkan som att ge sig på sin mamma.  

Eller? 

Nog är det så kristna män betett sig i alla århundraden ändå. Det är också prick det den här typen av män säger är vad de hatar med Islam. 

Efter att ha följt länk till en viss persons instagram så kan jag inte låta bli att lägga till denna video: 

Vill ni tipsa eller skicka lite vackra hot…eh ord så går det bra här: dave@accessrock.se

Kniven på bilden är så vitt vi vet inte den använda kniven, men om ni också vill vara tuff så kan ni köpa en filékniv på IKEA HÄR.