Kill Devil Hill

Kill Devil Hill – som består av trummisen Vinny Appice (DIO, Black Sabbath, Heaven & Hell) tillsammans med Rex Brown (Pantera, Down) på bas, Mark Zavon (RATT, W.A.S.P., 40 Cycle Hum) på gitarr och Jason ”Dewey” Bragg (Pissing Razors) på sång har gjort en ny låt tillgänglig, Crown Of Thorns. Låten finns med på bandets andra album Revolution Rise som släpps den 29 oktober via Century Media Records. Albumet producerades av bandet och Jeff Pilson (Dokken, Foreigner, DIO) och mixades av Jay Ruston (Stone Sour, Anthrax, Steel Panther). Omslaget designades av Sam Shearon som tidigare jobbat med bland andra Rob Zombie, Iron Maiden och Fear Factory.

Brown kommenterar albumet, ”This new Kill Devil Hill record is definitely one of my favorite moments of my career — it’s got balls, great melodies, awesome guitar riffing and a low end that’ll set your ass on fire! The album far exceeds our wildest expectations and we can’t wait to take this music out on the road and share it with all of our friends and fans. Buckle your seat belts, we’re all in for one hell of a ride!”

Låtlista Revolution Rise:
1. No Way Out
2. Crown Of Thorns
3. Leave It All Behind
4. Why
5. Wake Up The Dead
6. Long Way From Home
7. Where Angels Dare To Roam
8. Stained Glass Sadness
9. Endless Static
10. Stealing Days
11. Life Goes On