Quiet Distress finns med på Killswitch Engage nya album Incarnate, som släpps idag via Roadrunner.

Låtlista Incarnate:
1. Alone I Stand
2. Hate By Design
3. Cut Me Loose
4. Strength Of The Mind
5. Just Let Go
6. Embrace The Journey… Upraised
7. Quiet Distress
8. Until The Day
9. It Falls On Me
10. The Great Distress
11. We Carry On
12. Ascension


13. Reignite
14. Triumph Through Tragedy
15. Loyalty