Take Me finns med på Korns nya album The Serenity Of Suffering, som släpps 21 oktober via Roadrunner.

Låtlista The Serenity Of Suffering:
1. Insane
2. Rotting In Vain
3. Black Is The Soul
4. The Hating
5. A Different World (feat. Corey Taylor)
6. Take Me
7. Everything Falls Apart
8. Die Yet Another Night
9. When You’re Not There
10. Next In Line
11. Please Come For Me