Deep Six finns med på Marilyn Manson’s nya album The Pale Emperor, som släpps den 19 januari.

Låtlista The Pale Emperor:
1. Killing Strangers
2. Deep Six
3. Third Day Of A Seven Day Binge
4. The Mephistopheles Of Los Angeles
5. Warship My Wreck
6. Slave Only Dreams To Be King
7. The Devil Beneath My Feet
8. Birds Of Hell Awaiting
9. Cupid Carries A Gun
10. Odds Of Even
11. Day 3 (deluxe edition)
12. Fated, Faithful, Fatal (deluxe edition)
13. Fall Of The House Of Death (deluxe edition)