You Against You finns med på Slayers nya album Repentless som släpps 11 september via Nuclear Blast.

Låtlista Repentless:
1. Delusions Of Saviour
2. Repentless
3. Take Control
4. Vices
5. Cast The First Stone
6. When The Stillness Comes
7. Chasing Death
8. Implode
9. Piano Wire
10. Atrocity Vendor
11. You Against You
12. Pride In Prejudice

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas