• Video

Despotz:

NIGHTRAGE släpper sin andra singeln ”The Damned” från deras kommande album ”Wolf To Man” där bandet bjuder in till en mörk, melodisk och musikalisk resa som leder oss hela vägen genom det oundvikliga slutet av mänskligheten. Musiken levererar en välarbetad och balanserad mix av brutalitet, melodiösa melodier och minnesvärda refränger som du inte kan låta bli att knyta din näve och slå mot skyn till. ”The Damned” släpps den 1a februari via Despotz Records.

”Människor har gett upp att leva på riktigt och lever nu bara för nästa billiga kick utan att bry sig ett skit om hur de ska klara sig till morgondagen. Det är viktigare att ha många ”likes” på sociala medier än att ta hand om och interagera med de som du har omkring dig. Vi och våra kroppar är bara tomma skal som förlorar det sista av våra fördömda själar till de billiga kickarna av falska liv online. Det är vårt eget fel. Hata oss och klandra oss. Vi är fördömda!” Nightrage

Denna obevekliga berättelse av utrotning berättas med lika giftig aggression som med spännande och fascinerande melodier. Med några av de mest catchiga refränger metal har sett på årtionden kompromissar man aldrig med brutaliteten och ärligheten som Nightrage är kända för.

Facebook

Spotify