• Video

Idag släppte den internationella power trion ATHANASIA (frontad av den tidigare FIVE FINGER DEATH PUNCH-gitarristen Caleb Bingham) en ny video till titelspåret från deras kommande album ”Obelisk”. I videon målas en obeveklig och brutal samhällsbild upp av det aktuella läget i USA. Bingham kommenterar:

”Jag skrev Obelisk eftersom jag känner att vi desperat behöver göra radikala, drastiska och omedelbara förändringar i vårt samhälle. Detta till förmån för ALLA människor oavsett ras, kön, sexuell läggning, mentala eller fysiska funktionshinder, ursprungsland, inkomstnivå, politisk eller religiös övertygelse. I århundraden har tyranner ägt och styrt denna värld genom att hålla oss splittrade och i strid med varandra istället för enade och i kamp mot dom. Denna kamp jag talar om är inte en våldsam kamp, då våld aldrig permanent kommer lösa dom problem som mänskligheten för närvarande står inför.Vi måste alla stå eniga och vidta de åtgärder som behövs för att avveckla vårt bristfälliga och korrupta samhälle så att vi kan skapa ett där alla levande varelser har ett värde.”

Alla intäkter från försäljningen av låten kommer att doneras till ACLU (American Civil Liberties Union). Om du vill donera direkt kan du göra det på följande länk:

https://action.aclu.org/give/now

Se mer och följ på FB HÄR