• Arrangör

Hardcore Superstar

I över femton år har Hardcore Superstar svettats blod och hållit den svenska sleazefanan högst av dem alla. Från debutalbumet It’s Only Rock ’N’ Roll till den senaste partybomben C’mon Take On Me så har bandet levererat hits som stänker till och klistrar sig fast i reptilhjärnan. Tyvärr blev bandet tvungna att ställa in konserten på Trädgår’n i Göteborg den 25 december, men nu kan vi meddela att nytt datum för spelningen blir den 5 april.

Biljetterna släpps imorgon onsdag den 22 januari kl 9.00. 

Hardcore Superstar är utan tvekan ett av Sveriges absolut största hårdrocksexporter med flera varv runt jorden i bagaget. Sedan debuten 1997 har bandet släppt flertalet guldsäljande album. Några axplock ur cv:t är det självbetitlade albumet från 2005 som nästlade sig in på en dröse årsbästalistor och Split Your Lip från 2010 fick toppbetyg av landets recensenter. Sedan dess har fans följt bandet både bakåt och framåt i tiden och genom hela deras frenetiska katalog av pumpande hårdrocksanthems som förgyllt mer än ett flertal blöta kvällar.

Då bandet tyvärr blev tvungna att ställa in konserten som skulle ske på juldagen 25 december så har det varit fokus på att snabbt hitta ett nytt datum för Göteborg. Konserten blir 5 april på Trädgår’n och biljetterna släpps imorgon 22 januari kl 09.00.

Datum

5.4  Göteborg, Trädgår’n 

Biljetter

Biljetterna till 25 december återlöses. Biljetterna till den 5 april släpps 22 januari och kostar 295 kr + serviceavgift. Biljetterna säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.