Overkill släpper sitt nya album White Devil Armory i juli via Nuclear Blast Records. Albumet följer upp The Electric Age från 2012.

Låtlista White Devil Armory:
1. Freedom Rings 
2. Where There’s Smoke…
3. Pig
4. Amorist
5. Down To The Bone
6. Bitter Pill
7. King Of The Rat Bastards 
8. Another Day To Die
9. It’s All Yours
10. In The Name