• Arrangör

Självutnämnda fashion-artrockarna Palaye Royale besöker Sverige för en unik spelning på Fryshuset Klubben i Stockholm! Den 7 mars 2020 kommer den broderliga trion från Kanada till Fryshuset Klubben för en teatralisk spelning av rang.

Biljetter släpps onsdag 28 augusti kl. 09.00 via LiveNation.se

Ett år efter starten släppte Palaye Royale debutsingeln ”Morning Light” under 2012 som tack vare en hängiven fanbase fick miljontals views på YouTube. Under 2014 vann de – då osignade – MTV:s Musical March Madness-tävling och slog ut världskända akter som Coldplay, Linkin Park och Tokio Hotel.

Bandets framträdanden har blivit kända för sina spektakulära och storslagna shower, uppseendeväckande utstyrslar och blivit kallade ”Rock’s next superstars” av musikmagasinet Rock Sound. Payale Royal har påbörjat en konstnärlig rörelse och bevisar gång på gång att de är här för att stanna.

Förra året släppte de andra delen av deras debutalbum ”Boom Boom Room (Side B)” och i vår kommer bandet äntligen till Sverige för en spelning på Fryshuset Klubben den 7 mars 2020! Vi längtar efter att få se Palaye Royale på svensk mark!

Datum 2020:
7/3 – Fryshuset Klubben, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps onsdag 28 augusti kl. 09.00 via LiveNation.se

Sumerian Records