• Arrangör

D_PapaRoach-InFlames_Hovet_Accessrock-37

Häromdagen gjorde Papa Roach en hyllad och extremt energifylld spelning på Bråvallafestivalen. Nu kan vi bekräfta att Kaliforniabandet följer med Five Finger Death Punch till Sverige för konserten på Hovet i Stockholm den 4 november!

Biljetter finns ute nu på www.LiveNation.se!

Som om det inte vore nog med Las Vegas-hjältarna i Five Finger Death Punch så kommer alltså Papa Roach att stå på Hovets scen denna höstkväll. Papa Roach är ett metalband som har varit aktiva i över 20 år och som skaffat sig fans över hela världen med sin blandning av alternativ metal, hårdrock och rapmetal. Med hits som Last Resort, Still Swingin, Getting away with murder och titelspåret Face Everything And Rise från senaste albumet har Papa Roach blivit ett riktigt världsband med en lika stor som trogen fanskara.

Tidningen Folkbladet skrev bl.a. detta om Papa RoachBråvallafestivalen: ”Papa Roach är ett riktigt lyckopiller” och ”Spelningen är en energikick som heter duga” med 4/5 i betyg. Nu ser vi fram emot en riktigt hård kväll med Five Finger Death Punch och Papa Roach tillsammans – med Devil You Know som support.

www.paparoach.com
www.fivefingerdeathpunch.com

Datum:
4.11 – Stockholm, Hovet