• Arrangör

AccessRock_PARADISELOST

De brittiska doomgiganterna Paradise Lost är åter redo att sprida ett vackert mörker i Sverige. Den 7 september intar bandet Nalens scen i Stockholm. Biljetterna släpps till försäljning den 13 juni.       

I år firar stilbildande Paradise Lost tjugofem år av blytung svärta. Från den malande hemsökta debuten Lost Paradise, via det storsäljande mästerverket Draconian Times till den synthinfluerade One Second har deras sound hela tiden utvecklats. Samtidigt har Halifax-bandet aldrig lämnat den kompakta grundstomme av mörker som blivit gruppens signum, något som verkligen hördes på 2012 års Tragic Idol.

Paradise Lost har alltid varit vägarna trogna och den unika fanskara som bandet har är ett resultat av många och långa turnéer över hela världen. Just Sverige har sett bandet återvända ett flertal gånger och för varje gång de vidrör svensk mark så strömmar fler och fler människor till konserterna. Detta om något vittnar om deras styrka som liveband. Få lämnas oberörda och än färre med något annat än ”mer mer mer” i tankarna.

För drygt ett år sedan var bandet i Stockholm och gjorde en helt utsåld spelning på Debaser Slussen. Den 7 september är det alltså åter dags för en hyllning till mörkret. Fira in hösten på Nalen tillsammans med legendariska Paradise Lost.

www.paradiselost.co.uk

Datum

7.9 – Stockholm, Nalen

Biljetter

Biljetterna kostar 220 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se och Nalen.com.