• Arrangör

PWD_byTomBarnes_01

Australiensiska Parkway Drive släpper sitt femte album, Ire, den 25 september och efter det åker man ut på en stor turné i Europa, där man spelar på större arenor än någonsin tidigare. Den 27 januari kommer man till just ArenanFryshuset i Stockholm!

Biljetter släpps fredag 17 juli kl 09.00 via www.LiveNation.se

Metalcore-bandet är med sitt femte album mer aktuella än någonsin och nyligen släppte man en extrem (på många sätt) video till singeln Vice Grip, där bandet själva gör stunts och bjuder på högoktanig och dieseldoftande action. Videon är också en symbol för skapandet av albumet Ire, en uppföljare till Atlas från 2012 som sålde guld i Australien. Sedan dess har Parkway Drive tagit ett stort kreativt steg framåt och nu vågar man ta risker mer än någonsin förut, något som har blivit ett slags signum för bandet.

Parkway Drive har spenderat det senaste årtiondet i fronten av metalcore i världen och ändå fortsätter man att utmana sig själva och utvecklas som grupp. Bandet spelar på stora arenor världen över, som på kommande turnén, men man kan också göra något annorlunda som i Calcutta, Indien där man gjorde en mindre och personlig show – som man kan se i dokumentären Home is for the Heartless från 2012.

Nu är bandet redo att ännu en gång erövra Europa, med ett nytt album i resväskorna. Den 27 januari spelar Parkway Drive Fryshuset i Stockholm – bandets enda spelning i Sverige på denna omfattande Europaturné!

Datum:
27.1 – Stockholm, Fryshuset