• Arrangör
PearlJam(1)

PEARL JAM TILL STOCKHOLM I SOMMAR!


Idag meddelar Pearl Jam att de drar ut på Europaturné sommaren 2014. Nästan exakt två år efter att de bjöd ett fullsatt Globen på 2012 års bästa arenakonsert återvänder de för en konsert på Friends Arena i Stockholm lördagen den 28 juni.

Biljetterna till denna konsert släpps fredagen den 20 december kl 9.00.

Ett exklusivt förköp för nuvarande medlemmar (innan 13 december) i Pearl Jam Ten Club startar idag. Info om detta finns på www.pearljam.com.

Pearl Jam släppte sitt efterlängtade tionde studioalbum ”Lightning Bolt” i oktober i år. Albumet, som är producerat av Brendan O’Brien, är Pearl Jams första sedan hyllade ”Backspacer” som släpptes i september 2009.??”Lightning Bolt” gick direkt in på Billboardlistans förstaplats och i över 50 länder hamnade albumet på förstaplatsen på iTunes. Albumet finns nu att köpa via www.pearljam.com.

1991 släppte Pearl Jam debutalbumet ”Ten” som gjorde det då okända Seattle-bandet till superstjärnor. Tio studioalbum, hundratals unika livekonserter och hundratals officiella live-bootleg-släpp senare är bandet fortfarande hyllade och kommersiellt framgångsrika – med över 60 miljoner sålda album.

De senaste 22 åren har Pearl Jam stadigt varit en stark kraft inom rockmusiken, lika mycket för sin lojalitet till sina sociala och politiska principer som deras rastlösa experimentering och utveckling av sin musik och bästsäljande album.

Vi ser fram emot konserten på Friends Arena i juni som ett av nästa års absoluta konserthöjdpunkter. De sålde ut Globen på 10 minuter, räkna med att det blir hårt tryck när biljetterna släpps den 20 december. Detta vill man inte missa!

Datum

28.6 – Friends Arena, Stockholm

Biljetter

Biljetterna kostar 515-795 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.seFriendsarena.seTicnet.se / 077-170 70 70, Ticnet-ombud samt Friends Arenas biljettkassa.

PearlJam(1)