• Arrangör
  • Festival

SkidRow_GetawayRockFestival_AccessRock_Tottie_003_1

9/8 – 2014

Nästa band som intar Green Stage på Getaway Rock Festival idag är grabbarna i Skid Row. Frontmannen Johnny Solinger deklarerar att de är här för att slita av oss våra ansikten och undrar om vi är redo att rocka? Klart vi är. Publiken växer och växer hela tiden och stämningen på festivalen är mycket god.

Gitarristen Scotti Hill lyser upp hela scenen med sitt fantastiska humör, roliga minspel och gestikulerande mot speciellt utvalda åskådare. Solinger predikar återkommande om att vi hårdrockare inte ska ta någon skit och alltid hålla ihop. Det blir nästan lite tjatigt, även om det är bra grejer han pratar om. Han säger också att musik ju är det internationella språket och att de är så otroligt tacksamma över att vi låter dem fortsätta spela musik varje dag. Även gitarristen Snake Sabo och basisten Rachel Bolan håller varsitt litet tacktal och de är så fina att en blir lite rörd där framför scenen.

Solingers röst låter mycket bra och den tunga basen och bandmedlemmarnas röj på scenen gör det hela mycket njutbart. Skid Row är ett galet bra liveband och levererar alltid grymma spelningar. Idag är inget undantag.

Betyg: 8/10

Skribent och fotograf: Tottie