LEFT TO RIGHT:  Mike Fuentes, Vic Fuentes, Tony Perry, Jaime Preciado

LEFT TO RIGHT: Mike Fuentes, Vic Fuentes, Tony Perry, Jaime Preciado

Pierce The Veil släpper sitt efterlängtade fjärde studioalbum Misadventures den 13 maj – åker på turné i Europa till hösten. Post-hardcore bandet från San Diego fick sitt stora genombrott med sitt förra album Collide With The Sky från 2012 och nu ser vi fram emot uppföljaren Misadventures – och en konsert i Sverige! Tisdag 15 november på Fryshuset i Stockholm är det som gäller för PTV!

Biljetter släpps fredag 29 april kl. 11.00 via www.LiveNation.se.

Misadventures är uppföljaren till Pierce The Veils hyllade genombrottsalbum Collide With The Sky från 2012, som har sålt över 400 000 album globalt. Bandet – med Vic Fuentes på sång/gitarr, Tony Perry på gitarr, Jamie Preciado på bas och Mike Fientes på trummor – spelade in Misadventures mellan sommaren 2014 och sommaren 2015, då de jobbade med producenten Dan Korneff igen – som var med och producerade bandets tredje album Collide with the sky. På Misadventures väver Pierce The Veil ihop elva unika berättelser drivna av ett högenergiskt rock-sound – en skiva som fansen suktat efter sedan 2012.

I och med genombrottet med Collide With The Sky gick bandet från att spela på små klubbar till att spela de största scenerna och festivalerna runt om i världen. Bandet har vunnit flertalet priser och ackumulerat tusentals fans runt om på jorden med sin älskade och unika musikstil samt sin aktiva närvaro i sociala medier bland annat. Nu ser vi fram emot att välkomna bandet – som nu är större än någonsin – tillbaks till Sverige: tisdag 15 november på Fryshuset i Stockholm!

www.PierceTheVeil.net

Datum:
15.11 – Stockholm, Fryshuset