• Arrangör

Det tyska power metal-bandet Powerwolf kommer i höst till Sverige för två konserter tillsammans med skotsk-schweiziska Gloryhammer.

16 november: Stockholm, Fryshuset Arenan
17 november: Göteborg, Trädgårn

Powerwolf är ett av de mest populära nyare power metal-banden. De slog igenom 2013 med albumet ”Preachers Of The Night” som gick in på förstaplatsen på den tyska albumlistan. De har vid ett flertal tillfällen spelat inför utsålda hus i Sverige. Även runt om i Europa har de gjort utsålda turnéer och de har headlineat flera av de europeiska hårdrocksfestivalerna. Förra året släppte de senaste plattan ”The Sacrament Of Sin” och nu är det dags för dem att ännu en gång glädja den europeiska publiken med en turné.

Gloryhammer bildades av Alestorm-sångaren Christopher Bowes men består framför allt av schweiziska musiker. Här bjuds på storslagen symfonisk power metal av allra högsta kvalitet.

I höst är det alltså dags för de här två banden att göra en gemensam turné som kommer att bli rena drömmen för power metal-fans. Den här turnén vill man inte missa om man gillar power metal!

Biljetter släpps 1 mars 10.00 på https://www.tickster.com/sv/p/triffid-and-danger.