• Arrangör

03.26.13 TourPosterIdeaInvert.psd

Australiensiska Karnivool kommer äntligen till Sverige igen. Den 6 november står det progressiva och albumaktuella bandet på Klubbens scen i Stockholm och levererar episk metal. Biljetterna släpps till försäljning nu på torsdag den 27 juni.

Sedan starten 1997 har Karnivool utvecklats något enormt och bandet nämns ofta numera i samma andetag som gigantiska Tool. Albumet Sound Awake från 2009 kom att bli början för gruppens progressiva metal av högsta kvalitet som gjort fansen lyriska. Den 19 juli släpps bandets tredje fullängdsskiva Asymmetry, som enligt sångaren Ian Kenny kommer att ta Karnivool till ytterligare en nivå.

Karnivool har vunnit ett flertal utmärkelser och vid West Australian Music Industry Awards har de belönats i bland annat kategorierna Most popular act, Most Popular Live Act, Best Hard Rock Act. Framgångarna har fört Karnivool världen över och bandet har spelat på megafestivaler som tyska Rock am Ring samt brittiska Download och Sonisphere.

I höst är det återigen dags för den svenska publiken att få ta del av ett band som verkligen kan leverera storslagen musik av det tyngre slaget. Det kommer bli en kväll sprängfylld av musikalisk kvalitet!

Datum

6.11 – Stockholm, Klubben – Fryshuset

Biljetter

Biljetterna kostar 195 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt  Ticnet-ombud.