• Arrangör

ironmaiden_posterSedan tidigare har det varit klart att Sabaton öppnar för Iron Maiden på Malmö Stadion den 10 juli. Nu står det också klart att de även på Stockholmskonserten på Friends Arena den 13 juli öppnar upp för Iron Maiden på deras MAIDEN ENGLAND WORLD TOUR.

Sabaton har de senaste åren tagit gigantiska kliv till att bli ett av Sveriges populäraste metalband, genom tiderna. Bandets bombastiska power metal har nått oanade höjder och en sällsynt dedikerad publik. Både på hemmaplan och ute i världen.

Utsålda turnéer har blivit synonymt med Sabaton. Bandets senaste turné var en stor succé och inkluderade 200 konserter i över 30 länder. Deras spelning på Metaltown sommaren 2012 måste räknas till en av de mest imponerande i festivalens historia.

De har varit huvudakter på flera av Europas största metalfestivaler och har utöver detta överösts med priser och nomineringar, däribland två Grammy-nomineringar.

Senaste albumet ”Carolus Rex” tillhör ett av förra årets mest sålda i Sverige och har belönats med guldskiva. Medan Sabaton nu tar över resten av världen kniper vi dem för ytterligare en kväll i juli när det nu står klart att de kommer agera support till en av de största rockakterna genom tiderna – Iron Maiden.

Med på turnén som öppningsakt följer även Voodoo Six.

VIKTIGT:
Iron Maiden, Live Nation och Friends Arena tar starkt avstånd från andrahandsmarknaden av konsertbiljetter och menar att fans aldrig ska betala ett högre pris för en biljett än det pris som står på biljetten. Därför uppmanar vi alla att enbart köpa från auktoriserade återförsäljare. (se nedan)

Datum

10.7 – Malmö, Malmö Stadion
13.7 – Stockholm, Friends Arena

För mer information

www.ironmaiden.com

Biljetter

Malmö: Biljetterna kostar 596-695 kr och säljs via LiveNation.seKulturbolaget.se,Eventim.se, Eventim-ombud & callcenter 0771-651 000. (Köpta biljetter kan hämtas ut på ATG- eller Eventim-ombud).

Stockholm: Biljetterna kostar 450-725 kr och säljs via LiveNation.se,Friendsarena.seTicnet.se / 077-170 70 70 samt TicnetOmbud.

Sabaton©Dave@accessrock.se-0089-2