• Arrangör

Slash är onekligen en av vår tids allra största gitarrister och rockmusiker. Guns N’ Roses, Velvet Revolver och en betydande karriär som soloartist har Slash en snart 40-årig musikresa bakom sig och Rock And Rock Hall Of Fame-ikonen har blivit ett världsnamn som satt betydande avtryck i musikvärlden. 21 september släpps Slash nya album ”Living The Dream” – och i vår åker han på turné med Myles Kennedy (från bl.a. Alter Bridge) & The Conspirators. 28 februari landar de på Annexet i Stockholm!

Förköp till biljetter erbjuds till de som förbokar ett exemplar av albumet ”Living The Dream” via Ginza.
CD
Vinyl


Med sitt fjärde studioalbum på väg är Slash mer aktuell än någonsin. Nyligen var han i Sverige med sitt Guns N’ Roses och stannade två gånger i Sverige (Stockholm och Göteborg) – med 120 000 i publiken på de båda konserterna. Och alla som såg Slash x2 vet att han är minst lika bra som alla episka riff som dragits under 80-talet, 90-talet, 00-talet och fram till idag.

”Living The Dream” släpps 21 september – och två dagar innan det släpps biljetterna till Slash efterlängtade konsert på Annexet tillsammans med Myles Kennedy & The Conspirators. Vi förväntar oss ett extremt tryck – och en extremt bra konsert!

Datum 2019
28/2 – Annexet, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps 19 september kl. 10.00 via LiveNation.se