• Arrangör

slayer2015

Thrash metal-giganterna Slayer släpper nytt efterlängtat album i september och nu är det klart att de bara några månader senare gör en exklusiv Sverigespelning. Den 5 december kommer de till Göteborg och Lisebergshallen tillsammans med inga mindre än Anthrax och svenska The Haunted.

Biljetterna till detta stenhårda metalpaket släpps onsdag den 1 juli kl 9.00 via www.livenation.se

Med snart tolv album, tusentals spelningar och över 30 år tillsammans är Slayer ett av världens största och viktigaste metalband, någonsin. Medan andra tvingats leva på nostalgi och gamla minnen, fortsätter Slayer att ständigt övertyga och aldrig tappa greppet som världens hårdaste band. Alltid lika vackert brutalt.

Nyligen meddelade bandet dessutom namn och släppdatum för deras otroligt efterlängtade tolfte album – deras första på sex år. Albumet ska heta Repentless och släpps den 11 september i år.

Efter den tragiska bortgången av gitarristen Jeff Hanneman för två år sedan är alltså Slayer tillbaka på riktigt med ny musik, nytt album och nytt Sverigebesök. Denna gång kommer de dock inte ensamma, utan med sig har de både legendariska thrash-metalkollegorna från New York – Anthrax, och svenska diton från Göteborg – The Haunted.

Datum:
5.12 – Göteborg, Lisebergshallen