• Arrangör
  • Festival

SteelPanther_Hannola_GetawayRockFestival_AccessRock_2E2A5707

 

7/8 -2014

Regnet har sedan länge dragit sig vidare och det börjar bli kväll här på Getaway Rock Festivals första dag. Steel Panther – bandet som alltid leverar så vansinnigt bra liveshower att en inte kan låta bli att undra om de kör playback – kliver ut på Green Stage.

Dessa hårfagra karlar med sina snygga djurmönstrade instrument vet verkligen hur en publik ska underhållas. De skämtar friskt om sina erövringar och sitt knarkande, drar upp tjejer som får dansa på scenen och försäkrar oss om att vi är en av den bästa publiken de någonsin spelat för. De är otroligt synkade på scenen och även skämten och deras dialoger med varandra känns inövade men ändå spontana.

Steel Panther är roliga och levererar, som vanligt, en i stort sett felfri och svintight show. Det är oerhört grymma och scenvana musiker som står framför oss. Dock känns det som att konceptet blivit lite uttjatat. Hur länge kan de fortsätta skriva låtar om exakt samma ämne utan att folk tröttnar? Det var roligt för några år sedan men nu känns det lite som att få höra samma skämt igen och igen och igen.

Betyg: 8/10

Skribent: Tottie

Foto: hannola@accessrock.se