Carnifex släpper sitt nya album Die Without Hope den 4 mars via Nuclear Blast, men redan nu kan du streama albumet i sin helhet via spelaren här under.

Låtlista Die Without Hope:
1. Salvation Is Dead
2. Dark Days
3. Condemned To Decay
4. Die Without Hope
5. Hatred And Slaughter
6. Dragged Into The Grave
7. Rotten Souls
8. Last Words
9. Reflection Of The Forgotten
10. Where The Light Dies