Hej, det är jag som är Strype. Egentligen heter jag Pontus Sköld, men det låter ju inte så jävla tufft. När jag dessutom fick veta att alla crew-medlemmar på Access: Rock helst skulle ha ett kickass-über-lök-ballt alias fick det bli Strype.

Så, vem är jag då? Tja, jag beskrivs nog bäst som en tjugofem år gammal hobbynihilist som gärna tjurar över petitesser. Pensionärer i kollektivtrafiken, reklamjinglar, Mac-datorer, dokusåpor, Grunge, barn, Skåne och människor i största jävla allmänhet, för att nämna ett axplock. Med det sagt finns det dock en hel del saker som gör mig till en ganska glad människa.

En av de sakerna är mitt band Wildness, som ni kommer att få läsa en hel del om här på min personliga Access: Rock-sida. Det kommer högst troligen även att handla om andra saker som förgyller min tillvaro, exempelvis Jurassic Park, skräckfilm och musik i största allmänhet. Men först en kort och måhända någorlunda krystad presentation av ovan nämnda orkester:

 


(Foto: Farouk Mechedal) 

Wildness är ett Melodic Rock/AOR-band som bildades 2013. Efter att ha försökt ta OS-guld i långsam inspelningsprocess ska vi äntligen släppa vår debutplatta den 24:e november. Soundet är stort med feta gitarrer och maffiga synthar. Med andra ord – Om du föredrar hårdare musik kommer du att hata det. I annat fall kanske du gillar det. Fan vet jag. Hur som helst kommer jag att försöka lägga upp saker relaterade till bandet och skivan med jämna mellanrum. Kanske dyker det upp en och annan anekdot från inspelningsprocessen. Återigen – Fan vet jag.

Välkomna till mitt egna hörn i den sotsvarta oas som är Access: Rock. Jag hoppas att ni ska trivas!

Och psst… Ni hittar mig både på Facebook och Instagram.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas