RaisedFist

Bandet har sedan 90-talet byggt upp sitt namn, både i Sverige och utomlands. Efter att ha varit ute och turnerat i världen gör man i november äntligen nedslag på hemmaplan. 26 november på Trädgår’n i Göteborg, 27 november på Fryshuset i Stockholm, 28 november på Ritz i Örebro och 29 november på KB i Malmö.

Biljetter släpps torsdag 15 oktober kl 09.00 på www.LiveNation.se.

Det svenska hardcorebandet Raised Fist är sannerligen inga nybörjare. Bandet bildades 1993 och har sedan dess hunnit släppa sex studioalbum, fem på Burning Heart Records, där hyllade From The North från januari i år, nu via Epitaph Records, är det senaste släppet.

Det Luleåbördiga femmannabandet gör svensk hardcore punk när den är som bäst, där man också influerats av black metal, death metal, old school hardcore, punk och rock ’n’ roll. Det unika sound som bandet från Hertsön i Luleå har lett till att bandet både nominerats till Grammisgalan och toppat albumlistan med senaste skivan From The North, som puttade ner ett visst AC/DC till andraplatsen på albumlistan.

Med albumsuccén i ryggen har bandet nu varit ute på en omfattande konsert- och festivalturné runt om i världen och ÄNTLIGEN är det dags för spelningar på hemmaplan! 26, 27 och 29 november i Göteborg, Stockholm och Malmö! Missa inte svensk hardcore när den är som tyngst!