• Arrangör

Adept-press

Med ett bagage fullastad av utmärkelser, prestigefyllda spelningar och ett till året nytt grymt album är det dags för oss att åter få en känga av Sveriges stoltheter på metalcore-scenen. Vi är peppade att meddela att Adept kommer till Klubben i Stockholm lördag den 21 december. Biljettsläpp den 25 september kl 9.00.

Sedan debutalbumet Another Year Of Disaster år 2009 har stora saker hänt kring Adept. Utlandsturnéer har avlöst varandra, bland annat tillsammans med A Day To Remember, Underoath, Architects, As I Lay Dying och Bring Me The Horizon.

Med uppföljaren Death Dealers från 2011 visade bandet från orten Trosa upp metalcore i världsklass. Ett tungt album inspelat i Studio Fredman tillsammans med demonproducenten Fredrik Nordström (Dimmu Borgir, In Flames, At the Gates etc.).

Men det är med nya albumet Silence The World från tidigare i år som Adept verkligen markerar ett nytt kapitel i bandets historia. Det finns en dynamik och en kraft i detta som visar att de verkligen har tagit det sista klivet och blivit fanbärare för den nya generationens metal.

Att ha följt detta bands resa har varit spännande och i december kommer vi få möta gäng som fortfarande kan visa upp samma spelglädje som vi blivit vana med, men det är med en helvetes massa mer pondus som Adept nu kommer till Stockholm för att visa att tronen rättmätigt blivit deras.

www.adeptofficial.com

Datum

21.12 – Stockholm, Klubben – Fryshuset

Biljetter

Stockholm: Biljetterna kostar 195 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud, ingen försäljning via ATG-ombud.