778788_777356268963816_4125304770281428109_o

Vi hade den stora äran att få närvara på H.E.A.T’s releasefest på Jackpot Rockbar i Upplands Väsby den 4/4 (bilder HÄR), och visst skulle vi gärna ta en Hadiraja med H.E.A.T igen i Göteborg men alltför många tuffa hårdrockiga saker händer i Stockholm (egentligen har vi tvätttid) så vi står med två platser över till nedanstående event!

Hur gör du för att lägga tassarna på dessa två platser?

Du skickar ett mail till info@accessrock.se märkt ”H.E.A.T” där du väljer fyra av fem komponenter som du tycker är ett måste en torsdagskväll i april: ”H.E.A.T”, ”SHOCK”, ”Alkohol”, ”Access” och ”Broccoli”.

Vinnare: Emma Johansson

Den nya grymma plattan Tearing Down The Walls har redan fått lysande recensioner. (Skamlös reklam: Skatts 10/10 HÄR).

Dave_AccessRock_HEAT_Jackpot-61Så den 17:e april 19.00 slår Shock på stort med grym VIP-kväll. Under kvällen erbjuds det kall öl från Falcon, samt hårdrockswhiskyn från Sweden Rock, Holy Spirit Black Label. 

Vi har grymma utlottningar från UNIF och Dr Martens, du har även chans att vinna exklusiva VIP-biljetter till Sweden Rock i samarbete med Brands For Fans och Sweden Rock Holy Spirit.

Dave_AccessRock_HEAT_Jackpot-16 kopia 4

Klockan 21.00 går vi vidare till Palace, där man med en god drink i handen ska få se den exklusiva förhandsvisningen av The Last Band’s musikvideo (som är förband till H.E.A.T den 18 april på Sticky) följt av H.E.A.T’s. senaste video till Mannequin Show.

Och sist men inte minst Erik Grönwall lanserar sin egna öl Hadiraja, missa inte det!

H.E.A.T SHOCK BFF Holy Spirit Black Label Hadiraja Falcon Fireball Martens UNIF

HEAT_SHOCK