• Arrangör

Den sjunde februari 2020 kommer att bli ett datum som alla thrash metal-fans måste lägga på minnet. Då kommer det ofattbart starka thrashpaketet The Bay Strikes Back Tour till Stockholm.

7 februari: Stockholm, Fryshuset Arenan

Testament är ett av de mest legendariska banden inom Bay Area-scenen. Redan under namnet Legacy gjorde ett stort avtryck och med namnbytet till Testament och debutplattan ”The Legacy” från 1987 etablerades de som ett av de riktigt stora thrashbanden. Testament har spelat många gånger i Sverige, bland annat gjorde de stor succé på Gefle Metal Festival 2017.

Exodus räknas med rätta också som ett av de allra mest klassiska thrashbanden. Med odödliga album som ”Bonded By Blood” och ”Fabulous Disaster” har de för alltid skrivit in sig i thrashens historia.
Som öppningsband på denna thrashjulafton ser vi Death Angel, även de ett band med enormt stark historia. De debuterade 1987 med ”Ultra-Violence” och har ända sedan dess hållt högsta klass.
Biljetter till denna helkväll släpps 31 juli 16.00 på www.tickster.com/sv/p/triffid-and-danger och www.triffidanddanger.se