The Killers

The Killers släpper den 11 november  Greatest Hits-albumet – Direct Hits! Albumet innehåller gamla spår från fyra kritikerrosade album samt två rykande färska spår – bland annat nya singeln Shot At the Night producerad av ingen mindre än M83’s Anthony Gonzales.

”Det känns väldigt bra sätt att ge fansen ett samlingsalbum med det som varit- lämna det, och gå vidare till nästa projekt. Jag skriver hela tiden, det är så naturligt för mig, men jag analyserar alltid vad jag har skrivit och då kan det hända att jag börjar tvivla, men jag är väldigt nöjd med de två låtar som vi kan lägga till på listan” – Brandon Flowers

Låtlista Direct Hits!:
1. Mr Brightside
2. Somebody Told Me
3. Smile Like You Mean It
4. All These Things That I’ve Done
5. When You Were Young
6. Read My Mind
7. For Reasons Unknown
8. Human
9. Spaceman
10. A Dustland Fairytale
11. Runaways
12. Miss Atomic Bomb
13. The Way It Was
14. Shot At The Night
15. Just Another Girl

Deluxe Albumet innehåller också:
16. Mr. Brightside (Original Demo)
17. When You Were Young (Calvin Harris Remix)
18. Be Still