Guds död!

The Kristet Utseende ämnar återigen att hamna i rampljuset. Efter framgångarna med albumet ”Sieg Hallelujah” har Black Lodge Records och The Kristet Utseende köpt loss rättigheterna till de två tidigare verken ”Pang på pungen i Portugal” och ”Djävulsvingar över kapellet”. Dessa kommer att stöpas om och återutges remastrade med nya omslag, samt framförallt med en hel hög med bonusmaterial. Bonusmaterialet är inget mindre än helt nya låtar i demoversioner. Skivorna kommer att släppas var för sig men även i en smarrig strikt limiterad box!

The Kristet Utseende håller som bäst på att spela in en ny fullängdare. Livehögtidligheter kommer snart att hållas runt i vårt rike och bandet kommer att vara aktivare än någonsin.

The Kristet Utseende är ett fenomen som snarast liknar en musikalisk motsvarighet till Markis De Sade. Perversion, excess och psykotisk retorik, hand i hand genom världar av stupfulla utomjordingar, crackrökande TV-präster och dystra bögmunkar i fackelupplysta katakomber. The Kristet tseende är en spontan reaktion på hyckleriet och vansinnet inom organiserad religion, dess oligarker och opportunister. Det vore i sanning banalt, och väl analt, att avfärda dessa uranska punkpionjärer och neoastrala mindfuckers som plumpa Onkel Kånkel-kopior.

The Kristet Utseende består av:

Patriark Fahlberg XXVII° – Sång och tungomål

Diablo Groggmeister Wiklund – Gitarr och kokande vigvatten

Dr. Bergström M.D. – Bas och rödglödgad dopfunt

The slayer Lansink – Gitarr och opiumtörnekrona

Grudge Barthold – Trummor och andlig psykos

The Kristet Utseende ”Frälsnigiös Sextas: Psykosens Gudomliga Essens

BLOD085 Release 20121221