The Pretty Reckless släpper sitt andra album Going To Hell den 18 mars via Razor & Tie.

Låtlista Going To Hell:
1. Follow Me Down
2. Going To Hell
3. Heaven Knows
4. House On A Hill
5. Sweet Things
6. Dear Sister
7. Absolution
8. Blame Me
9. Burn
10. Why’d You Bring A Shotgun To The Party
11. Fucked Up World
12. Waiting For A Friend
13. Going To Hell (live akustisk)
14. Sweet Things (akustisk)


Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas