Det ofrånkomliga slutet närmar sig. Även om det varit ett ganska långt farväl så förbereder sig TSOOL nu för sina sista spelningar och slutet på en 18-årig karriär som ett av Sveriges största rockband. Så här långt har det varit ett fint avslutningsår för bandet, deras senaste album har hyllats både i svensk och engelsk press och recensionerna för spelningarna har varit fantastiska. Nu återstår 8 spelningar innan finalen på Södra Teatern, där de kommer att spela alla sina sex album i tur och ordning sex kvällar i rad.
Som en avskedspresent till alla fans släpps EP:n Shine on (There´s another day after tomorrow) med fyra nya låtar med release den 12 december. EP:n släpps också på 10 tums vinyl i en begränsad upplaga.

”Till Alla Kära Tsool– fans!
Eftersom ni vet att The Soundtrack of Our Lives inte hinner med att göra så mycket mer gigs i detta avskeds-år så gick vi in i studion förra helgen under stoj och stim och gjorde klart lite låtar som låg gömda i TSOOL -garderoben. Och eftersom vi började med en EP så tyckte vi att det var lämpligt att avsluta med en sådan. To The Heroes of This World är en hyllning till alla ni hjältar som följt och supportat bandet under de 18 år som fick The Soundtrack of Our Lives till att växa i en fulländning för att slutligen leva ett eget liv i etern och evigheten. Avslutande Coma Blues är en skön stänkare där vår trummis Fredrik Sandsten för första och sista gången tar hand om sången. Det som finns där emellan är lite låtar som vi inte riktigt klarade av att placera in i låtordningen på tidigare plattor….
Så varsågod!  Vi tackar ödmjukast för oss och den tid som varit.
Och från oss alla till er alla önskar vi: EN RIKTIGT GOD JUL & EN VÄLDIGT GOD FORTSÄTTNING!!
Mvh Fredrik Sandsten, Martin Hederos, Ian Person, Åke Karl Kalle Gustafsson Jerneholm, Björn Olsson, Mattias Bärjed och Ebbot Lundberg

Datum

22.11 Karlstad, Scala Teatern,
23.11 Örebro, Kulturhuset,
24.11 Västerås Sigurdsgatan 25,
7.12 Malmö, KB
8.12 Halmstad, B&B.
13.12 Åre, Bygget.
14+15.12 Göteborg, Pustervik
17.12 Stockholm, Södra Teatern (Welcome to the Infant Freebase)
18.12 Stockholm, Södra Teatern (Extended Revelation)
19.12 Stockholm, Södra Teatern (Behind the Music)
20.12 Stockholm, Södra Teatern (Origin Vol.1)
21.12 Stockholm, Södra Teatern (Communion)
22.12 Stockholm, Södra Teatern (Throw it to the Universe)

Länkar

TSOOL på Spotify
TSOOL på Facebook

Biljetter

Biljetter säljs via LiveNation