Den 18:e november spelar de på Klubben/Fryshuset och biljetter hittar du här på Live Nation.

 Amerikanska bandet The Used utsågs nyligen till Alternative Press “Most Anticipated BAND of 2012” och nu står dom för första gången på en scen i Stockholm….

The Used bildades i Orem, Utah, USA och har släppt fem studioalbum hittills: ”The Used”, ”In Love And Death”, “Lies For The Liars”, “Artwork” & “Vulernable”. Den självbetitlade debuten samt de två uppföljarna har alla sålt guld i USA. Bandet har spelat på Vans Warped Tour, Taste Of Chaos, Ozzfest och Projekt Revolution, och har turnerat med band som Green Day, Atreyu, Chiodos, Box Car Racer, Three Days Grace, Glassjaw, och Andrew WK.

Frontmannen Bert McCracken säger om den senaste plattan: “Vulernable handlar om att ta ett steg tillbaka och två steg framåt. Soundet på skivan är så utvecklat som det överhuvudtaget kan bli. Det upprätthåller den känslomässiga integriteten från första plattan (2002 års självbetitlade album), samtidigt som det låter som framtiden – och framtiden ser ljus ut. Vulernable är om att ta chansen för att låta ditt sanna jag blomstra. Skivan är för de utstötta, de missanpassade, de missförstådda, och alla de som alltid har vågat vara sig själva.”

Kolla in videon till singeln ”I Come Alive”

www.theused.net

www.myspace.com/theused