Energi, extas och eufori! Det är vad som väntar den svenska publiken den 7 maj när det melodiska hardcorebandet Title Fight kommer till Debaser Slussen, Stockholm. Med sig har man amerikanska Dead End Path som intensiv support. Biljetterna släpps den 12 december.

Släng ihop en nypa Jawbreaker och Saves The Day, blanda ut med en näve Sonic Youth och Nirvana – så, där har du Title Fight! Efter demodebuten 2003 har det rullat på i storartad stil för bandet från Kingston, Pennsylvania.

Med sin medryckande och melodiösa hardcorepunk har Title Fight släppt ett flertal EP:s och den första fullängdaren Shed från 2011 fick ett otroligt gott mottagande från såväl kritiker som fans. Förväntningarna inför höstens skivsläpp var därför stora, men med albumet Floral Green bevisade Title Fight återigen att man är ett band som verkligen kan leverera.

Framgångarna för Title Fight har inte bara visat sig på skivfronten. Bandet har även turnerat i staterna, bland annat med Rise Against, och besökt ett flertal länder i Europa. I vår är det dags för Sverige att få en dos av bandets gitarrbaserade och känsloladdade sound. Den 7 maj uppträder Title Fight, med Dead End Path som förband, på Debaser Slussen i Stockholm. Ett tillfälle som inte bör missas.

Datum

7.5 – Stockholm, Debaser Slussen

Biljetter

Biljetterna kostar 160 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.seDebaser.se,Ticnet.se / 077-170 70 70 samt  Ticnet-ombud.