• Arrangör

Turbonegro är en institution. Det är ett av Nordens mest framgångsrika band de senaste 20 åren – och också ett av de mest uppseendeväckande och stilbildande. Från debuten 1992 tills idag har bandet skaffat sig lika många galna minnen som fans världen över. Eller Turbojugend, som de kallas. Den 2 februari släpps äntligen bandets nya album och fredag 9 mars gör de en intim konsert på Debaser Strand i Stockholm!

Biljetter släpps fredag 27 oktober klockan 10.00 via LiveNation.se

Man kan inte säga Turbonegro utan att direkt tänka på bandets unika estetik, deras galna liveframträdanden och monsterhits som ”All My Friends Are Dead”, ”The Age of Pamparius” och ”F*ck The World”. Allt paketerat i bandets egna genre ”deathpunk”.

Efter albumet ”Sexual Harassment” från 2012 har hela världen och Turbonegros tusentals hängivna fans väntat otåligt på ny musik. I november 2015 släpptes låten ”Hot For Nietzsche” – med tillhörande video inspelad i Las Vegas. I maj i år kom senaste låten, ”Special Education”, men nu är det alltså klart att studioalbum nummer nio(!) är på väg!

Nya albumet ”RockNRoll Machine” släpps den 2 februari och titelspåret släpps redan 24 november. Längtan är enorm – och att norska Turbonegro följer upp albumsläppet med ett stopp på Debaser Strand känns helt fantastiskt. Det lär bli en svettig kväll med rinnande eyeliners och deathpunk som får hela stadsdelen att skaka. Ses fredag 9 mars!

Datum 2018

9/3 – Debaser Strand, Stockholm

Biljetter

Biljetterna släpps fredag 27 oktober kl. 10.00. Mer info via livenation.se