• Intervju

pauldianno

Underbart är kort? Paul Di’Annos planerade USA-turné som skulle påbörjats till helgen blev så kort att de inte ens hann börja innan den tog slut. Anledningen? Med ett straffregister som Paul Di’Annos är det inte världens lättaste grej att få visum i staterna. Han har suttit inne för bland annat vapen- och narkotikabrott (för cirka 20 år sedan) och nu senast förra året för att ha lurat till sig pengar på grund av nervskador i ryggen som påståddes hindra honom från att jobba. (Det han inte tänkte på var att det kanske inte var så smart att posta upp videos av sig själv hoppandes runt på scenen under livespelningar på sin hemsida under hans ”sjukskrivning”…) Hur som helst är turnén nu uppskjuten till 2013 i hopp om att visumet till slut ska godkännas.

Vi träffade karln på Metallsvenskan i Örebro i somras för att göra en intervju. Jag, Tottie, hade under lång tid sett fram emot att få träffa forna Iron Maiden-sångaren för att få svar på alla spännande frågor jag samlat på mig under årens gång. Vi upptäckte dock att det inte alltid är så lätt att göra sig hörd när det pågår en spelning på andra sidan väggen i öltältet man sitter i. Här kan ni i alla fall ta del av resultatet från denna högst intressanta intervju:

http://www.pauldianno.com

http://www.facebook.com/diannothebeast

Paul Di’Anno kommer tillsammans med andra forne Iron Maiden-sångaren Blaze Bayley till Sverige i mars 2013 och spelar på Harry B James i Stockholm. Han passar även på att svänga förbi Falkenberg, Eskilstuna, Södertälje, Motala, Örebro och Västerås. Spana in hans hemsida för att se exakta datum.