• Arrangör

silverstein-1360092124

Få band i genren kan matcha deras konsekventa och höga kvalitetsnivå! Det kanadensiska post-hardcorebandet Silverstein är aktuella med sitt hyllade sjunde album This Is How The Wind Shifts. Den 2 december kommer bandet till Klubben i Stockholm för en svintung spelning. Biljetterna går att köpa från och med den 10 maj.

Redan för 13 år sedan satte medlemmarna igång med Silverstein, ett faktum som gör dem till rena veteraner i scenen. Sedan dess har de släppt sex album, en handful EP:s och sålt över en miljon skivor. Silverstein har jobbat med kända producenter som Cameron Webb, Mark Trombino och nu senast Jordan Valeriote. Deras slicka refränger och tunga versarsenal har fått både kritiker och fans på fall.

Nya konceptalbumet This Is How The Wind Shifts släpptes i februari och har hyllats som ett ambitiöst verk med stora gester. Första singeln Stand Amid The Roar vittnar om ett band inte bara vuxit sig stora utan även ett band som innehar en glödande intensitet stark nog att välta berg.

Silverstein har turnerat världen över fler gånger än vad som orkas räknas. Över 1600 spelningar har avverkats under åren och de har bland annat åkt med Vans Warped Tour, Take Action! och spelat på Rock Am Ring. Med senaste verket This Is How The Wind Shifts i bagaget beger sig bandet ut på ännu en vända runt världen där vi har chansen att se dem ”in action”. Den 2 december ställer sig Silverstein på Klubbens scen i Stockholm.

www.silversteinmusic.com

Datum

2.12 – Stockholm, Fryshuset – Klubben


Biljetter

Biljetterna kostar 195 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.seTicnet.se / 077-170 70 70 samt  Ticnet-ombud. Ingen försäljning via ATG-ombud.