• Video

Hardcore Superstar_Madman_Access- Rock_The Tivoli_17

Touch The Sky finns med på Hardcore Superstars nya album HCSS, som släpptes 22 april via Gain Music Entertainment.

Låtlista HCSS:
1. Don’t Mean Shit
2. Party ’Til I’m Gone
3. The Cemetery
4. Off With Their Heads
5. Fly
6. The Ocean
7. Touch The Sky
8. Growing Old
9. Glue
10. Messed Up For Sure