• Video


In Flames har släppt en video till Through Oblivion, från bandets elfte album Siren Charms som släpps den 9 september via Sony/RED.

Låtlista Siren Charms:
1. In Plain View
2. Everything’s Gone
3. Paralyzed
4. Through Oblivion
5. With Eyes Wide Open
6. Siren Charms
7. When The World Explodes
8. Rusted Nail
9. Dead Eyes
10. Monsters In The Ballroom
11. Filtered Truth