Scare Force One är titellåten till Lordi’s sjunde album som släpptes igår, den 31 oktober via AFM.

Låtlista Scare Force One:
1. SCG7: Arm Your Doors And Cross Check
2. Scare Force One
3. How To Slice A Whore
4. Hell Sent In The Clowns
5. House Of Ghosts
6. Monster Is My Name
7. Cadaver Lover
8. Amen’s Lament To Ra II
9. Nailed By The Hammer Of Frankenstein
10. The United Rocking Dead
11. She’s A Demon
12. Hella’s Kitchen
13. Sir, Mr. Presideath, Sir

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas