• Video

Despotz 

Den 1 oktober levererade bandet den andra singel ’Behind The Veil Of Eyes’, som ett tvättäkta heavy metal-paket fyllt med råa riff, kraftfulla melodier och ett kaliber av starka sångprestationer.

Såhär säger bandet om singeln;

”Den är låten är bitande iskall men värmande på samma gång. Texten förmedlar en uppfattning av hopplöshet men acceptans inför en hotande undergång. Adam levererar sången i verserna med en riktigt stark prestation. Sammanfattningsvis skulle vi säga att det är en  glad liten melodi om mörker och död.” // Nekromant

Albumet ’Temple of Haal’ omfattar ett typiskt svenskt mörker och är en tvättäkta old-school heavy metal skiva, välsignad med krossande riff och träffsäkra hooks. Bandet, som ursprungligen är känt som Serpent, har en stor och lojal fanbase från världens alla hörn och det nya albumet överensstämmer mycket med vad fansen har förväntat sig av denna kritikerrosade skandinaviska trio. Singlarna ’The Woods’ och ’Behind The Veil Of Eyes’ ger ett explosivt smakprov på vad som komma skall och med det nya albumet når Nekromant tveklöst en ny nivå av svensk dysterhet till världen.

Facebook: https://www.facebook.com/Nekromantband 

Instagram: https://www.instagram.com/theswedishnekromant/

Spotify: https://spoti.fi/3ixcPBu

Bandcamp: https://nekromant.bandcamp.com