Frozen finns med på Sanctuary’s comeback-album The Year The Sun Died, som släpps den 6 oktober via Century Media.

Låtlista The Year The Sun Died:
1. Arise And Purify
2. Let The Serpent Follow Me
3. Exitium (Anthem Of The Living)
4. Question Existence Fading
5. I Am Low
6. Frozen
7. One Final Day (Sworn To Believe)
8. The World Is Wired 
9. The Dying Age
10. Ad Vitam Aeternam
11. The Year The Sun Died

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas