• Video


We Built This House finns med på Scorpions nya album Return To Forever, som släpptes den 20 februari.

Låtlista Return To Forever:
1. Going Out With A Bang
2. We Built This House
3. Rock My Car
4. House Of Cards
5. All For One
6. Rock ‘N’ Roll Band
7. Catch Your Luck And Play
8. Rollin’ Home
9. Hard Rockin’ The Place
10. Eye Of The Storm
11. The Scratch
12. Gypsy Life